Bekijk profielpagina

Start je week met een voorsprong - Editie # 9

Het is een mooie dag vandaag. Vandaag is mijn vader 79 jaar geworden. Iedere week krijg ik trouw feed
Start je week met een voorsprong
Start je week met een voorsprong - Editie # 9
Door Jan Huisers • Editie #9 • Bekijk online
Het is een mooie dag vandaag. Vandaag is mijn vader 79 jaar geworden. Iedere week krijg ik trouw feedback van hem over deze nieuwsbrief. Dank je wel pap en van harte gefeliciteerd!
Komende week start ook South by Southwest in Austin. Een festival met 3 onderdelen: film, interactie en muziek. Er zijn veel sprekers op gebied van innovatie en technologie. 2 Jaar geleden ben ik daar geweest en dat was heel inspirerend. Ik ga deze week de website van SXSW zeker in de gaten houden om de belangrijkste tracks te volgen. In de volgende nieuwsbrief zal ik zeker een aantal opvallende onderwerpen opnemen.
Een fijne week.
Jan

Van SEO naar AO. Alexa en Siri zijn de nieuwe marketing doelgroepen
De afgelopen jaren was het voornaamste doel van marketing het beïnvloeden van consumenten. Met de komst van Google Home, Alexa, Siri en de slimme koelkast komt er ook een nieuwe manier van marketing. Marketing voor Machines. In dit boeiende artikel van Stephen van Belleghem zet hij uiteen dat SEO gaat opschuiven naar AO. Algoritme Optimalisatie. De vraag is bijvoorbeeld of Alexa snapt dat als je koffie wilt bestellen er automatisch Nespresso wordt besteld of een kilo verse bonen. Het lezen waard.
Een robot in backflip
De onderzoekers van het Massachusetts Institute of Technology hebben gevoel voor humor.
Op donderdag bracht een team van deze tech-school een video uit waarin de mogelijkheden van de nieuwste robotcreatie werden getoond: een 20-pond Mini Cheetah die perfecte backflips kan uitvoeren - de eerste vierbenige robot om die vaardigheid te demonstreren.
Maar het beste deel van de video zijn de mislukte pogingen. Wat gaat deze technologie snel. Het wachten is op een antwoord van de Boston Dynamics robot
Backflipping MIT Mini Cheetah
Backflipping MIT Mini Cheetah
Tot slot nog een aantal tips
  • Wil je weten hoe jouw privacy instellingen staan bij Google. Ga dan naar safety.google en bekijk al je instellingen en wees bewust wat je Google van jou bewaard.
  • Het belang van lummelen en soms even helemaal niets doen.
  • Voor onze excel-fans. Maak met je smartphone een foto van een tabel en deze komt automatisch in excel.
Heb je tips, laat het mij weten via jan@hsrs.nl of 06-51622257. Vergeet niet aan te geven met de duimpjes hieronder wat je van deze nieuwsbrief vond.
Fijne week!
Jan
Hoe vond je deze editie?
Jan Huisers

Start de week met een voorsprong en krijg iedere maandag het laatste nieuws en artikelen over data, technologie, digitale transformatie en innovatie.

Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je hier afmelden.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Jan Huisers met Revue.
Varenmeent 58, 1218 AR Hilversum.